aug 302006
 

Hagyományos húslevessel, alaplével vagy olasz brodoval készült variációk:
Itt azokat a leveseket tüntetem fel, amiben az alaplé játsza a főszerepet és amiket néhány gyors kiegészítővel könnyű levessé lehet varázsolni. (Nem összetévesztendő azokkal a komolyabb levesekkel, melyeknél a folyadék hozzávalója maga az alaplé.)

Alapok
Brodo, zöldség- és húsalaplé készítése (Dalla cucina)

Levesek
Fokhagymás camembert-leves (Pamina tavernája)
Ginestrata (Fűszeres borhab csirkehúslevessel) (Dalla cucina)
Húsleves kvartett (Chili&Vanilia)
Majonézes húsleves dióolajjal (Dalla cucina)
Pisztáciás krémsajtleves (Domestic Goddess)
Sűrített húsleves mézbalzsammal (Dalla cucina)
Szardíniai pásztorleves (Dalla cucina)
Szecsuáni leves "sunyali" módra (Kínai tojásleves) (Étel, ital, kicsi Vú)
Tortellini brodoban, ricottás dippel (Dalla cucina) 

 Posted by at 23:51

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.