Már 042013
 

Rég jártam a saját blogomon, ezért kicsit rendet kellett teremtenem. Egy gombnyomással kénytelen voltam többszáz spamjellegű kommentet kitörölni, ezért ha valaki hiányolná a hozzászólását, kérem, tegye meg újra – bár nem hiszem, hogy sok kommentet süllyesztőbe sikerült volna küldenem:)
Kis bemelegítés lesz ez a poszt, gyorsan összeállítható kis előétel. A kaprigyümölcsről már írtam, ha igazán jóminőségűt kapunk – mivel az olcsóbb fajta gyakorta ikrás, kásás, akkor legegyszerűbb előételnek, szinte pőrén felhasználni. Aszalt szilvát tettem hozzá, a dupla adag seperc alatt elfogyott.
Tekerési útmutató a recept alján található.

mortadella_kapri_szilva(07)b

Kapribogyóval és aszalt szilvával töltött mortadella

12 szelet mortadella (hajszálvékony szeletekben)
12 szem aszalt szilva
24 szem kaprigyümölcs
olívaolaj
durvaszemű só

A mortadellát félbevágom és az ábra szerint ráfektetek egy kapriszemet, majd egy félbevágott aszalt szilvát és felgönygyölöm. Tányérra fektetem, majd körben meglocsolom olívaolajjal és megszórom durva sóval – most vörösboros tengeri sót használtam, de természetesen mindenki azzal sóz, amilye van:)

mozz_kapri_szilva2

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.